За мен

Аз съм Майа.

Занимавам се професионално с копирайтинг от 6 години, а писането ми е хоби още от училище. Била съм копирайтър за Absolut, McDonalds, Kamenitza, Carling, Staropramen, Уеб дизайн студио RIZN, онлайн медията NewTrend, хостинг компаниите NS1 и Scala Hosting.

Създала съм и поддържам 2 блогаMe We Events и Brutro.com, в които пиша в свободното си време.

Пиша на много и различни тематики. Създавам текстове както за хранителни добавки, храна, дрехи, обувки, стоки за бита, дизайн, арт, така и такива, които са по-корпоративни, на бизнес тематики -  за мотивация, управление, за системи за управление на съдържанието, за платформата за създаване на онлайн магазини Magento, хостинг услуги, техника.

Stick Words със страст.

За мен писането е страст и нетърпение. Любопитна съм, обичам новото, но и комфорта. Харесвам да пробвам различни храни за първи път, но си похапвам и от тези, които вече са ми станали любими.

Когато пиша, думите ми залепват за листа, сякаш мястото им винаги е било точно там, точно в този ред и смисъл. Много често не мисля за писането като за писане. За мен то е създаване на емоция, разказ на една история, рисунка чрез думи.

 

Една мечта.

Stick Words е моята реализирана мечта, която ме кара да се усмихвам всеки ден и да вярвам, че човек трябва да преследва желанията си, и да е по-уверен в себе си.

Та, това съм аз. Информационен търсач, страстен копирайтър, щастлива жена. Ще се радвам да разбера и малко повече за теб, и твоите мечти. Пиши ми, за мен е удоволствие да се запознаем.

 

Semplice Badge

Имаш нужда от Копирайтър?Пиши ми.